Saarijärven Päätytuote Oy on toimittanut säiliön päätyjä ja erilaisia kuperia tuotteita teollisuuden eri aloille jo 30 -vuoden ajan. Yritys perustettiin vastaamaan asiakkailta tulleeseen tarpeeseen ja sama intohimo palvella asiakkaita jatkuu edelleen, kolmannessa sukupolvessa.

Arvomme ohjaavat toimintaamme

Kunnioitus

on tärkein arvomme

Vastuullisuus

ohjaa kestävään kehitykseen

Tuotteet

taipuvat asiakkaan tarpeisiin

Asiakas

on tärkein yhteistyökumppanmme

KUNNIOITUS

Kunnioitus toisiamme kohtaan näkyy arjessamme. Kunnioitamme asiakkaitamme ja haluamme antaa koko osaamisemme asiakkaan käyttöön. Haluamme palvella asiakkaitamme parhaiten ja intohimomme on auttaa asiakkaitamme menestymään. Suunnittelemme ja kehitämme tuotteita asiakkaan kanssa yhdessä, näin saamme parhaimmat ratkaisut asiakkaan eduksi. Toimitamme laadukkaat tuotteet sovittuun aikaan. Meille pitkäaikaiset kumppanuudet ovat tärkeitä ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme asiakkaiden kanssa yhteistyössä. 


Kunnioitamme toinen toisiamme. Arvostamme työntekijöidemme vahvaa osaamista ja haluamme kehittää yhdessä toimintaamme. Haluamme olla hyvä työnantaja ja tarjoamme työntekjöillemme hyvän työpaikan. Meillä jokainen on yhtä arvokas osa tiimiämme. 


VASTUULLISUUS

Arvot ohjaavat arkeamme ja vaintojamme. Kunnoitamme ympäristöä ja yhteiskuntaa tekemällä panostuksia, joilla tuemme kestävää kehitystä ja otamme ympäristön ja yhteiskunnan hyvinvoinnin huomioon. 


Olemme mukana auttamassa vähävaraisia ja heikoimmassa asemassa olevia. Valitsemme auttamiskohteet vuosittain. 


Kierrätämme 100% kaiken tuotannossa ylijäävän teräksen. Myös pahvi ja puujäte kierrätetään. Pyrimme vähentämään osaltamme muovijätteiden syntymistä minimoimalla muovipakkausten käyttöä.


TUOTTEET

Päätytuote tarjoaa asiakkailleen metallin kylmämuovausta hyvin erilaisiin muotoihin ja asiakkaan tarpeisiin räätälöidysti. Tekniikkana käytämme päädyn valmistusmenetelmiä, kuten painosorvausta ja kalottipurisutsta, sekä monimuotoisin tuotteisiin syvävetopuristusta.


ASIAKKAAT

Palvelemme asiakkaitamme mm. kuljetustekniikkan, energia-alan, elintarvike-, sellu-, ja konepajateollisuuden aloilla. Meille asiakas on tärkeä yhteistyökumppani ja pyrimme pitkiin asiakassuhteisiin, joissa voimme yhdessä kehittää yhteistyötä.